Skip to main content

FORUMCENNETİ

Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Sizler için oluşturduğumuz tüm hizmetlerden tam olarak yararlanabilmek için aramıza katılabilirsiniz. Siz varsanız, biz varız! Üyelikler ücretsizdir ve her zaman ücretsiz kalacaktır.

(Forumcenneti Yönetimi.)

Hoş Geldin, !

Kayıt işleminiz başarıyla tamamlandı. Sitemizde üyelikler e-posta onaylı olduğu için hesabınızı onaylamanız gerekiyor. Kayıt olduğunuz e-posta adresinin gelen ya da istenmeyen (spam) kutusunu kontrol ederek hesabınızı onaylayabilirsiniz. e-Posta gelmediyse veya farklı bir sorun yaşıyorsanız bizimle İletişim sayfasından irtibat kurabilirsiniz.

(Sadece hesabı aktif edilmemiş kullanıcılar tarafından görüntülenir.)

Fasülye Çorbası Tarifi

Konu

#1
[Resim: tarif.JPG]

Fasulye Çorbasi
Mutfak: Türk
Süre: 45 dk
MALZEMELER
250 gr kuru fasulye
1 orta boy sogan
1 dis sarmisak
1 buke garni (maydanoz koku, defne yapragi, kekik sapi vb bagli olarak)
4 sap kereviz
2 ince sap pirasa
2 tepeleme yemek kasigi tereyag
4 orta boy domates
tuz
YAPILIŞ TARİFİ
1-Fasulyeleri ayiklayip 4-5 saat soguk suyla islatin.Suyunu suzup 2 ½ litre
sicak suyla atese koyun.1 adet sogan, sarmisak ve buke garniyi katin.
2-Kereviz ve pirasayi kucuk parcalar halinde dograyip 1 kasik yagla kisik
ates uzerinde pismeye birakin.Domatesin kabuklarini ve cekirdeklerini
cikartip dogradiktan sonra karisima ekleyin.
3-Fasulye yumusayinca icinden sogan ve buke garniyi cikartip domatesli
karisima katin.Sonra da pure makinasindan gecirin, tekrar atese koyup
yeterince tuz katin.Servisten once yumurta sarisini 2-3 kasik corbayla
alistirarak sulandirin ve kalan 1 kasik yagla birlikte corbaya katin.
Yagda kizdirilmis ekmeklerle servis yapin.
VIP ÜYE OLUN FARKI YAŞAYIN...
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task